Käytämme sivustolla evästeitä erottaaksemme ostoskorit toisistaan. Jatkamalla selailua, tulkitsemme sinun hyväksyvän tämä.

Aurinkolasien ja silmälasien verkkokauppa.

Tervetuloa näkemään.

Kaikkien vuosien jälkeenkin tunnen edelleen intohimoa katsellessani uusia Italian tuottamia luomuksia alalleni. Siitä tarjonnasta olen valinnut mielestäni parhaat silmälasit ja aurinkolasit myyntiin liikkeeseen, sekä nettikauppaan. Katso oletko samaa mieltä kanssani ja tutustu verkkokauppamme valikoimaan.

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista, soita numeroon 040 5160 713.

optikko Eskil Fagerlund
Ilmoitustaulu

1-teholasit

On totta, että satsaamme laatuun, mutta halutessasi nuukailla tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa silmälasit sikahalvalla liikkeestämme. Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta ainoastaan, ettei kehys ole viimeistä muotia.

Hinnat alk.
95€/pari
label
Hintaan sisältyy laadukkaat kehykset ja 1-teholinssit kovapinnoitteella. Pienestä lisämaksusta saat linsseihin lisäominaisuuksia, kuten ohennetut ja heijastukseneston.

AsiakasNeuvonta

Tiesitkö? Asiakasneuvontamme on avoinna joka päivä kello 08 - 20. Soittaessasi tavoitat aina optikon. joka neuvoo aurinkolaseista ja silmälaseista.
Soita meille 040 5160 713 tai lähetä sähköpostia.
Lähetä mielellään meille postia.

KundService

Vi betjänar gärna även på svenska och du kan ringa varje dag mellan 8 - 20. Du får alltid tala med optikern, som kan hjälpa dig och ger råd angående våra produkter.
Ring 040 5160 713 eller skicka email.
Vi svarar på dina email fortare än du anar.

Aurinkolasit

Aurinkolasit, aukkarit, sheidit, pleksit, reiskat, arskat tai repet. Rakkaalla käyttöesineellä on monta nimeä ja monta käyttötarkoitusta. Kehysten muodot vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan ja erilaisia linssejä on tarjolla rutkasti.
Aurinkolaseihin saa myös tarvittaessa omilla vahvuuksilla olevat linssit ja myös tällöin tulee runsauden pula. Tarjolla on myös peilipintaa jos jonkinlaista ja on polarisoivaa, kaarevaa, mitä vain.

Aurinkolasimallit, joihin on mahdollista hioa omat voimakkuudet on merkattu:

linssit omilla voimakkuuksilla.Hiukan Meistä
Tiimi neuvottelee.

Unohda suuret liikkeet ja asioi meillä, pidämme pientä kauppaa suurilla palveluksilla. Heti tullessasi cairnterrieri Kaapo ottaa sinut vastaan sellaisella lämmöllä, johon vain cairnit pystyvät.

Näöntutkimukset, kehys- ja linssivalinnat sujuvat yli 30-vuotisella kokemuksella. Minulta saat myös tarvittaessa kuulla suorat sanat kehysvalinnan yhteydessä, mikäli olet valitsemassa oman etusi vastaisesti.

Eskil Fagerlund, optikko
Kaapo-terrieri, suhdetoiminta

Lue lisää