Käytämme sivustolla evästeitä erottaaksemme ostoskorit toisistaan. Jatkamalla selailua, tulkitsemme sinun hyväksyvän asian.

Aurinkolasien ja silmälasien kauppa.

Tervetuloa näkemään.

Kaikkien vuosien jälkeenkin tunnen edelleen intohimoa katsellessani uusia Italian tuottamia luomuksia alalleni. Siitä tarjonnasta olen valinnut mielestäni parhaat silmälasit ja aurinkolasit myyntiin liikkeeseen, sekä nettikauppaan. Katso oletko samaa mieltä kanssani ja tutustu verkkokauppamme valikoimaan.

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista, soita numeroon 040 5160 713.

optikko Eskil Fagerlund
Ilmoitustaulu

1-teholasit

On totta, että satsaamme laatuun, mutta halutessasi nuukailla tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa silmälasit sikahalvalla liikkeestämme. Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta ainoastaan, ettei kehys ole viimeistä muotia.

Hinnat alk.
185€/pari
label
Hintaan sisältyy laadukkaat kehykset ja 1-teholinssit. Pienestä lisämaksusta saat linsseihin lisäominaisuuksia, kuten kovapinnoituksen, ohennetut ja heijastukseneston.

AsiakasNeuvonta

Tiesitkö? Asiakasneuvontamme on avoinna joka päivä kello 08 - 20. Soittaessasi tavoitat aina optikon. joka neuvoo aurinkolaseista ja silmälaseista.
Soita meille 040 5160 713 tai lähetä sähköpostia.
Lähetä mielellään meille postia.

KundService

Vi betjänar gärna även på svenska och du kan ringa varje dag mellan 8 - 20. Du får alltid tala med optikern, som kan hjälpa dig och ger råd angående våra produkter.
Ring 040 5160 713 eller skicka email.
Vi svarar på dina email fortare än du anar.

Eläkeläisalennus

Oletko eläkkeellä ja uusien silmälasien tarpeessa? Tule meille ja osta meiltä eläkeläisenä silmälasit 20-prosentin alennuksella.
Optikkona määritän tietenkin tarvittaessa myös vahvuudet tuleviin silmälaseihin.
Eläkealennus on voimassa toistaiseksi.

Alennusta
20%
label
Alennus myönnetään eläkekortin haltijalle ja alennuksen saa tuotteista, kuten kehykset ja linssit.


Hiukan Meistä
Tiimi neuvottelee.

Unohda suuret liikkeet ja asioi meillä, pidämme pientä kauppaa suurilla palveluksilla. Heti tullessasi cairnterrieri Kaapo ottaa sinut vastaan sellaisella lämmöllä, johon vain cairnit pystyvät.

Näöntutkimukset, kehys- ja linssivalinnat sujuvat yli 30-vuotisella kokemuksella. Minulta saat myös tarvittaessa kuulla suorat sanat kehysvalinnan yhteydessä, mikäli olet valitsemassa oman etusi vastaisesti.

Eskil Fagerlund, optikko
Kaapo-terrieri, suhdetoiminta

Lue lisää

Haluathan pysyä jyvällä optikon toiminnasta?

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää tarjouksista, uusista tuotteista ja tapahtumista ensimmäisenä.